Sgaaflijst 6

1) Metz – Metz

Lees in Gonzo (Circus) 111 + 112 waarom dit Canadese posthardcore noiserock trio met de drive van The Jesus Lizard, de hooks van Hüsker Dü en de energie van het debuut van “die andere Subpop-band” op één staat op deze vijfde oktober.

Intense posthardcore uit België met een heerlijke noise en indierock inslag. Voor zowel liefhebbers van Hüsker Dü als fans van At The Drive-In en Shellac. De aanrader voor oktober. En 28 december live te zien in Hall Of Fame, te Tilburg!

3) Tame Impala – Lonerism

Psychedelische pop die terug grijpt op Pink Floyd mét Syd Barrett, The Beatles in de meest bedwelmde periode en dat combineert met de eveneens experimenterende Beach Boys.

4) Flying Lotus – Until The Quiet Comes

Warm, vol en gelaagd, maar vooral ook een stuk ingetogener dan Cosmogramma – die af en toe klonk als een imploderende spelcomputer – wisselen verschillende flarden jazz elkaar af of vallen samen. Het is alsof wij als luisteraar in een druilerige onder belichte steeg staan waarin verschillende jazzclubs liggen.

5) Ringodeathstarr – Mauve

Indieshoegaze uit de oude doos in een nieuw jasje. Dertien noisepop pareltjes in pakkende setting. Must-have voor alle Medicine en My Bloody Valentine fans. 

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Sgaaflijst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s